Recuperare medicala

Recuperare medicala avansata in cadrul HIPOCRAT G-eo
Recuperare medicala kinetoterapie bicicleta in cadrul HIPOCRAT
Recuperare medicala fizioterapie la HIPOCRAT
Recuperare medicala bazin medical la HIPOCRAT

Recuperarea medicala se concentreaza asupra tratarii afectiunilor din domeniul reumatologiei, neurologiei si ortopediei-traumatologiei. Scopul ei principal este de a combate durerea, de a relaxa musculatura, de a imbunatati mobilitatea articulatiilor, circulatia sangelui si metabolismul celular.

Procesul terapeutic de recuperare medicală este unul complex și specializat, care are ca scop restabilirea și îmbunătățirea funcției fizice și mentale a unei persoane care a suferit o afecțiune medicală, un accident sau o intervenție chirurgicală. Acest proces se concentrează pe restabilirea sănătății și mobilității pacienților, facilitând procesul lor de vindecare.

Recuperarea medicală implică o serie de tratamente și terapii care se adaptează nevoilor individuale ale pacientului. Aceasta poate include kinetoterapie pentru restabilirea mișcărilor funcționale, fizioterapie care utilizează electricitatea pentru a accelera vindecarea și hidrokinetoterapie în care apa este folosită pentru a reduce inflamația și a îmbunătăți postura. Aceste terapii sunt oferite într-un mediu specializat și sunt administrate de către profesioniști medicali cu experiență.

Recuperarea medicală nu se limitează doar la tratarea simptomelor imediate ale unei afecțiuni, ci vizează cauza subiacentă a problemei, contribuind astfel la rezultate durabile. Prin intermediul recuperării medicale, pacienții au șansa de a-și redobândi independența, mobilitatea și calitatea vieții, devenind astfel parte activă a propriului proces de vindecare. Este un proces vital în restabilirea pacienților și în asigurarea unei recuperări complete și eficiente.

Recuperare Medicală la HIPOCRAT: Redobândirea calității vieții

La HIPOCRAT, ne concentram pe rezultatele durabile si pe imbunatatirea calitatii vietii pacientilor nostri. Cu ajutorul expertizei noastre, suntem dedicati recuperarii medicale eficiente si oferirii de solutii personalizate pentru fiecare pacient.

Această abordare specializată este menită să ofere pacienților soluții personalizate pentru a-și recăpăta calitatea vieții și independența. În acest sens, Centrul HIPOCRAT se ridică la nivelul așteptărilor și oferă o gamă completă de tratamente și servicii de recuperare medicală de calitate superioară.

Dintre beneficiile recuperării medicale in cadrul centrelor HIPOCRAT amintim:

Echipa de specialiști experimentați

Unul dintre aspectele cheie care face diferența la Centrul HIPOCRAT este echipa de medici și terapeuți cu o bogată experiență în domeniul recuperării medicale. Acești profesioniști sunt dedicați să ofere tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale pacienților.

Echipamente de ultimă generație

Recuperarea medicală se bazează adesea pe utilizarea echipamentelor specializate. Centrul HIPOCRAT dispune de cele mai avansate tehnologii și echipamente pentru tratamentele de recuperare, asigurând astfel o abordare modernă și eficientă.

Abordare holistică

La HIPOCRAT, se înțelege importanța unei abordări complete a recuperării medicale. Astfel, pacienții nu sunt tratați doar pentru simptomele lor, ci li se oferă soluții care vizează cauza subiacentă a afecțiunii. Aceasta contribuie la rezultate durabile.

Kinetoterapie

Acest tip de tratament este indicat pentru a restabili miscarile functionale, cum ar fi statul in picioare, mersul si miscarea diferitelor parti ale corpului. Este o solutie eficienta pentru afectiunile medicale sau leziunile care cauzeaza durere, disfunctii ale miscarilor sau limitari ale mobilitatii.

Kinetoterapia poate fi atat corectiva, cat si preventiva. Kinetoterapeutii pot corecta dezechilibrele functionale ale miscarii pacinetilor cu leziuni sau afectiuni medicale.

Fizioterapie

Este o disciplina care este cuprinsa in recuperarea medicala si este definita ca arta si stiinta de a trata leziunile si bolile prin intermediul electricitatii. Este o forma neinvaziva de tratament folosita in principal pentru a reduce durerea, pentru a accelera procesul de vindecare dupa operatie si pentru a stimula contractiile musculare.

Fizioterapia foloseste energia electrica pentru a stimula eliberarea de analgezice naturale in organism (endorfine). Undele de energie produse de electricitate creeaza, de asemenea, modificari fiziologice si chimice in organism, crescand capacitatea acestuia de a vindeca inclusiv tesuturile deteriorate care ar putea fi cauzate de inflamatii, ulceratii ale pielii sau rani, printre altele. Procedurile difera nu numai ca marime, ci si ca aplicatii, forma de unda, frecventa si efectul.

Stimularea electrica determina organismul sa produca mai multe endorfine, care sunt analgezice naturale produse de organism.Folosind electricitatea ca metodă de tratament, fizioterapia la HIPOCRAT are rolul de a reduce durerea, de a accelera vindecarea și de a stimula contracțiile musculare. Acest tratament este adesea folosit cu succes în recuperarea post-operatorie.

Hidrokinetoterapie

Este benefica pacientilor cu tulburari neuromusculare sau musculo-scheletare. Aceasta terapie difera de kinetoterapie si fizioterapie datorita proprietatilor specifice ale apei care scade fortele de compresie articulare, reducand inflamatia si putand imbunatati postura.

Rezistenta apei in timpul terapiei ofera un mediu sigur pentru afectiuni ce implica lipsa de echilibru, lipsa fortei si deficientele posturale.

Multe afectiuni musculo-scheletice si neurologice pot beneficia de hidrokinetoterapie, inclusiv tulburari ortopedice, cazuri postoperatorii, recuperarea sportiva, artrita, tulburari de echilibru, dureri de spate, durere cronica

Recuperarea medicală la Centrul HIPOCRAT nu este doar un proces medical, ci o oportunitate de a redobândi calitatea vieții. Echipa de specialiști experimentați, echipamentele de ultimă generație și gama largă de tratamente fac acest centru să se remarce. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru recuperarea dvs. medicală, HIPOCRAT este alegerea perfectă. Aici, recuperarea medicală prinde viață, și cu ajutorul specialiștilor noștri, puteți înfrunta cu încredere orice provocare medicală.

Pacienții tratați la Centrul de Recuperare HIPOCRAT beneficiază de numeroase avantaje, inclusiv accesul la servicii de recuperare medicală de înaltă calitate, posibilitatea de a obține tratament pe bază de trimitere de la medicul de familie. Dintre avantaje amintim:

Servicii de Recuperare Medicală de Înaltă calitate

Centrul HIPOCRAT se remarcă prin furnizarea de servicii de recuperare medicală de înaltă calitate, cu ajutorul unei echipe de specialiști experimentați și echipamente de ultimă generație. Aceasta asigură pacienților o abordare eficientă și profesionistă în recuperarea lor.

Recuperare personalizată

Fiecare pacient primește un tratament personalizat, adaptat afecțiunii și nevoilor lor specifice. Echipa de specialiști HIPOCRAT lucrează împreună cu pacienții pentru a stabili un plan de tratament individualizat, concentrându-se pe rezultatele dorite.

Acces la servicii GRATUITE prin biletul de trimitere

Un avantaj semnificativ pentru pacienții HIPOCRAT este posibilitatea de a obține tratament prin intermediul unei trimiteri de la medicul de familie. Aceasta oferă pacienților tratamentul adecvat pentru afecțiunea lor costurile fiind suportate de CAS.

Varietate de tratamente eficiente

Centrul HIPOCRAT oferă o gamă largă de tratamente, inclusiv kinetoterapie, fizioterapie și hidrokinetoterapie. Aceste terapii pot aborda o gamă variată de afecțiuni, de la leziuni sportive la tulburări neurologice și musculo-scheletare.

Tehnologii avansate

Centrul HIPOCRAT dispune de echipamente de ultimă generație, care contribuie la furnizarea unor tratamente eficiente și inovatoare. Aceste tehnologii pot accelera recuperarea și ameliora simptomele pacienților. Un exemplu concludent este Robotul pentru recuperarea mersului - GEO Evolution

Abordare holistică

Echipa HIPOCRAT înțelege importanța abordării complete în recuperarea medicală. Nu se tratează doar simptomele, ci se lucrează la cauzele profunde ale afecțiunii, asigurând astfel rezultate durabile.

Confort și îngrijire

Centrul HIPOCRAT se străduiește să ofere un mediu confortabil și prietenos pentru pacienți. Personalul dedicat și îngrijirea de calitate îmbunătățesc experiența pacienților în timpul tratamentului.

Pacienții tratați la Centrul HIPOCRAT beneficiază de servicii de recuperare medicală de top, acces ușor prin trimitere medicală, tratamente personalizate și opțiuni prin CAS sau la costuri reduse. Aceste avantaje contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a sănătății pacienților.

In cadrul Centrelor de recuperare HIPOCRAT, aveti acces la o echipa de medici cu o vasta experienta si la echipamente de ultima generatie pentru tratamentele de recuperare. Aici, punem accent pe abordarea completa a recuperarii medicale, pentru a va ajuta sa va recastigati calitatea vietii.

Pentru mai multe informatii sau programari, va rugam sa ne contactati la 021-9605 sau accesand formularul de contact. Recuperarea medicala incepe aici, la HIPOCRAT.

  Servicii Recuperare medicala

  • Consult initial - medic primar
   340 RON
  • Consult initial - medic specialist
   310 RON
  • Consult control - medic primar
   200 RON
  • Consult control - medic specialist
   180 RON
  • DEXA 1sg
   120 RON
  • DEXA 2 sg
   200 RON
  • DEXA 3 sg
   300 RON
  • Drenaj limfatic - 30 minute (10 sedinte)
   850 RON
  • Drenaj limfatic - 30 minute (sedinta)
   110 RON
  • Dus Subacval (10 sedinte)
   700 RON
  • Dus Subacval (5 sedinte)
   370 RON
  • Dus Subacval (sedinta)
   80 RON
  • Dus VICHY (10 sedinte)
   700 RON
  • Dus VICHY (5 sedinte)
   370 RON
  • Dus VICHY (sedinta)
   80 RON
  • Fizioterapie - Aplicatii cu parafina (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Aplicatii cu parafina (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Bai galvanice (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Bai galvanice (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Curenti Tens (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Curenti Tens (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Curenti Trabert (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Curenti Trabert (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Curenti diadinamici (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Curenti diadinamici (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Curenti galvanici (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Curenti galvanici (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Curenti interferentiali (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Curenti interferentiali (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Infiltratie paravertebrala (cu Diprophos sau Dexametazona )
   200 RON
  • Fizioterapie - Ionizare (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Ionizare (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Laser (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Laser (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Magnetoterapie (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Magnetoterapie (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Microunde (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Microunde (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Namol (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Namol (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Stimulari electrice cu impulsuri exponentiale (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Stimulari electrice cu impulsuri exponentiale (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Stimulari electrice cu impulsuri rectangulare (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Stimulari electrice cu impulsuri rectangulare (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Ultrasunet (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Ultrasunet (sedinta)
   55 RON
  • Fizioterapie - Unde scurte (10 sedinte)
   500 RON
  • Fizioterapie - Unde scurte (sedinta)
   55 RON
  • Hidrokinetoterapie - bazin recuperare (10 sedinte)
   1500 RON
  • Hidrokinetoterapie - bazin recuperare (sedinta)
   170 RON
  • Injectie i.m. cu Diprophos cu seringa si substanta clinicii
   50 RON
  • Intocmire referat medical
   120 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare genunchi (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare genunchi (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare gleznei (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare gleznei (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare pumn(sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Aparat pentru recuperare pumn(10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Balance Trainer (10 sedinte)
   800 RON
  • Kinetoterapie - Balance Trainer (sedinta)
   85 RON
  • Kinetoterapie - Banda Sprintex (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Banda Sprintex (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta Thera Trainer (10 sedinte)
   800 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta Thera Trainer (sedinta)
   85 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta computerizata (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta computerizata (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta eliptica (10 sedinte)
   350 RON
  • Kinetoterapie - Bicicleta eliptica(sedinta)
   40 RON
  • Kinetoterapie - Capastru (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Capastru (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Cusca Rocher (10 sedinte)
   600 RON
  • Kinetoterapie - Cusca Rocher (sedinta)
   65 RON
  • Kinetoterapie - Fisiotek (10 sedinte)
   600 RON
  • Kinetoterapie - Fisiotek (sedinta)
   65 RON
  • Kinetoterapie - Helcometru (10 sedinte)
   400 RON
  • Kinetoterapie - Helcometru (sedinta)
   45 RON
  • Kinetoterapie - Kineto clasic + 1 terapie (10 sedinte)
   1000 RON
  • Kinetoterapie - Kineto clasic + 1 terapie (sedinta)
   110 RON
  • Kinetoterapie - Kineto individual neurologic (10 sedinte)
   1600 RON
  • Kinetoterapie - Kineto individual neurologic (sedinta)
   165 RON
  • Kinetoterapie - Pat elongatii (10 sedinte)
   600 RON
  • Kinetoterapie - Pat elongatii (sedinta)
   65 RON
  • Kinetoterapie - Placa Canadiana (10 sedinte)
   500 RON
  • Kinetoterapie - Placa Canadiana (sedinta)
   55 RON
  • Kinetoterapie - Placa echilibru (10 sedinte)
   200 RON
  • Kinetoterapie - Placa echilibru (sedinta)
   25 RON
  • Kinetoterapie - Recuperarea mersului aparat ROBOT G-EO (10 sedinte)
   3000 RON
  • Kinetoterapie - Recuperarea mersului aparat ROBOT G-EO (sedinta)
   320 RON
  • Kinetoterapie - Roata umar (10 sedinte)
   400 RON
  • Kinetoterapie - Roata umar (sedinta)
   45 RON
  • Kinetoterapie - Steper (10 sedinte)
   300 RON
  • Kinetoterapie - Steper (sedinta)
   35 RON
  • Kinetoterapie - Terapie manuala(10 sedinte)
   800 RON
  • Kinetoterapie - Terapie manuala(sedinta)
   85 RON
  • Kinetoterapie - Terapie ocupationala (10 sedinte)
   200 RON
  • Kinetoterapie - Terapie ocupationala (sedinta)
   25 RON
  • Kinetoterapie - Trambulina (10 sedinte)
   100 RON
  • Kinetoterapie - Trambulina (sedinta)
   15 RON
  • Masaj terapeutic - 20 min. (10 sedinte)
   650 RON
  • Masaj terapeutic - 20 min. (sedinta)
   70 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia artrozei genunchiului
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia artrozei lombare
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia coloanei cervicale
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia coloanei lombare
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia cotului
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia coxartrozei
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia gleznei
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia mainii / pumn
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia membrului inferior-postoperator
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia scolioze/cifoze-copii
   800 RON
  • Pachet Proceduri 10 sedinte - Terapia umarului
   800 RON
  • Procedura - LASER 6000 (3 sedinte)
   600 RON
  • Procedura - LASER 6000 (sedinta)
   220 RON
  • Procedura - TECAR (8 sedinte)
   800 RON
  • Procedura - UNDE SHOCK (6 sedinte)
   1500 RON
  • Procedura - UNDE SHOCK (sedinta)
   280 RON
  • Procedura -TECAR (sedinta)
   120 RON


  Medici Recuperare medicala

  • Spitalul Hipocrat Rahova
   LUNI: 15.30 - 20.00
   MARTI: 15.30 - 20.00
   MIERCURI: 15.30 - 18.30
   JOI: 15.30 - 20.00
   VINERI: 15.30 - 16.30
  Programare la acest medic
  • Spitalul Hipocrat Rahova
   LUNI: 14.00 - 20.00
   MARTI: 08.00 - 14.00
   MIERCURI: 14.00 - 20.00
   JOI: 08.00 - 14.00
   VINERI: 14.00 - 20.00
   SAMBATA: 08:00 - 13:00
  Programare la acest medic
  Programare la acest medic
  Programare la acest medic
  Programare la acest medic
  Programare la acest medic

Gama de afectiuni ce pot fi tratate in cadrul HIPOCRAT

Centrele HIPOCRAT dispun de o gama bogata de facilitati de recuperare (bazin medical, salina, etc), aparatura de ultima generatie (printre care si robotul G-EO pentru recuperarea mersului) si de o echipa dedicata de medici, kinetoterapeuti si fizioterapeuti.

Afectiuni post-traumatice

 • fractura
 • entorsa
 • luxatie

Afectiuni ale coloanei vertebrale

 • dorsalgie
 • discopatie vertebrala
 • hernie de disc operata
 • cifoza
 • cifoscolioza
 • scolioza
 • lordoza

Afectiuni reumatologice

 • PSH
 • artroza
 • spondiloza
 • spondilita anchilozanta
 • coxartroza
 • gonartroza

Afectiuni neurologice

 • hemiplegie
 • paraplegie

Recuperarea medicală este un proces menit să permită persoanelor cu dizabilități să atingă și să mențină funcțiile fizice, senzoriale, intelectuale, psihologice și sociale optime.

Recuperarea medicală se ocupă cu diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor, precum și îmbunătățirea calității vieții umane prin mijloace fizice: masaj, exerciții fizice, radiații, adesea cu dispozitive electromagnetice și termomecanice.

Scopul final este restabilirea capacității funcționale celor cu deficiențe fizice sau dizabilități care afectează creierul, măduva spinării, nervii, oasele, articulațiile, ligamentele, mușchii și tendoanele.

Această specialitate ajută și la minimizarea sau incetinirea efectelor defavorabile ale afecțiunilor cronice de sănătate, cum ar fi bolile cardiovasculare, cancerul și diabetul, prin ameliorarea sau indepărtarea durerii sau a altor complicații.

Medicina de recuperare este concepută pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărei persoane, prin urmare, fiecare program este diferit.

Unele componente in tratamentul de recuperare medicala includ

 • tratarea bolii de bază și prevenirea complicațiilor
 • tratarea dizabilității și îmbunătățirea funcției
 • furnizarea de instrumente adaptive și modificarea mediului
 • ajutarea pacientului și a familiei acestuia să se adapteze la schimbările stilului de viață

Succesul recuperării depinde de multe variabile

 • natura și severitatea bolii, tulburării sau rănirii
 • tipul și gradul oricăror deficiențe, dizabilități rezultate
 • starea generală de sănătate a pacientului
 • suportul familial


Centre HIPOCRAT