Ambulanta

Serviciul de ambulanță Hipocrat este disponibil 24 de ore din 24, 365 de zile pe an, în zilele de sărbători, weekend-uri și sărbători, pentru a ajunge cât mai rapid la domiciliul pacientului.

Nevoia de ajutor medical la domiciliu și importanța examinării medicale a pacientului în propriul său mediu au dus la înființarea ambulantei medicale Hipocrat.

Vizitele medicale la domiciliul pacientului sunt recunoscute de comunitatea medicală globală drept cel mai prietenos model de îngrijire primară, în cadrul căruia medicul examinează pacientul într-un mediu familiar. Acest mediu este o sursă valoroasă de informații cu privire la istoricul de sănătate al pacientului, starea actuală și condițiile curente de tratament.

Mai ales în cazurile pacienților cu dificultăți de mobilitate precum vârstnicii și pacienții cu probleme de mobilitate sau boli cronice, Ambulanța Hipocrat oferă o îngrijire medicală eficientă și, uneori, vitală.

Astfel, pacienții evită internările inutile în spital și scapă de probleme și dificultățile suplimentare precum așteptarea în clinici sau spitale.

Aparatura medicala necesara, respectarea eticii medicale, evaluarea continua a serviciilor oferite, precum și experiența acumulată a medicilor nostri de gardă, garantează cel mai bun tratament al pacientului.

Pe lângă vizita medicului la domiciliu, este oferită o gamă completă de servicii medicale pentru a trata eficient orice problemă de sănătate.

Medicul de caz comunică intotdeauna atât cu pacientul cât și cu alți medici intrucât ne considerăm a fi ajutoare ale medicului curant sau ale medicului de familie in momentul critic, in care apare o urgență si intervenția rapidă este necesară.

Medicii din cadrul Ambulantei Hipocrat sunt în permanentă legatură cu medicii de alte specialități din clinicile noastre pentru a oferi cel mai bun diagnostic și tratament pacienților pe care ii vizitează.

  Servicii Ambulanta

  • Consultatie la domiciliu (pana in 10 Km) (pentru mai mult de 10 km, se taxeaza suplimentar 10 lei/km)
   250 RON
  • Electrocardiograma (EKG)
   100 RONCentre HIPOCRAT