Despre noi

CLINICA MEDICALA HIPOCRAT

 

Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 a fost înfiintata în anul 1996, si a devenit, in cei peste 20 de ani de experienta, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private, de tip ambulator, spital si laborator.

In prezent, Clinica Medicala HIPOCRAT 2000 ofera servicii de inalta calitate pacientilor din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu si Prahova.

Suntem aici pentru îngrijirea sanatatii pacientilor nostri, atat prin imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale, cat si prin instruirea permanenta a echipelor noastre medicale.

Credem ca viata este frumoasa atata vreme cat este si sanatoasa! Prin deviza noastra “Sanatatea înainte de toate” am reusit sa obtinem rezultate performante, oferind pacientilor nostri, servicii si terapii medicale de calitate, realizate de un personal medical special selectat dupa criteriul experientei si al realizarilor personale.

Pentru cresterea gradului de satisfactie al pacientilor nostri, am conceput proceduri de tratament si recuperare realizate cu aparatura medicala de ultima generatie si dotari în conformitate cu ultimele standarde nationale si internationale.  

Ne recomanda profesionalismul si pasiunea prin care ne îndeplinim obiectivul principal: îngrijirea sanatatii  pacientilor nostri si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor medicale oferite. Satisfactia pacientilor este prioritara pentru noi!