Termeni si conditii


Termeni si conditii de utilizare website  www.hipocrat.ro
 

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

 

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTII TERMENI SI CONDITII, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.

 

Acest website apartine  SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000.

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000  si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000.

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

 

Datele cu caracter personal

 

In momentul in care un utilizator acceseaza site-ul nostru www.hipocrat.ro noi stocam informatii precum: adresa de IP, pagini vizualizate, site-ul de la care ai ajuns pe site-ul nostru, informatii din cookies si alte date tehnice pe care le utilizam strict pentru urmatoarele scopuri:

Analiza traficului si surselor de trafic catre site-ul nostru, utilizand servicii de analiza cu scopul de a imbunatati serviciile oferite de catre noi, si a coordona strategia de imagine/marketing pentru a ajunge mai usor la clientii nostri.

Monitorizarea accesului pentru a mentine securitatea site-ului, si a detectatarii de accesari potential periculoase ale site-ului nostru.

 

Toate aceste date sunt date statistice, anonimizate.

 

In ce scop procesam informatiile utilizatorului?

 

Prelucrarea datelor personale este efectuata atat in scopul furnizarii Serviciului cat si in scopul furnizarii unor informari si oricaror comunicari comerciale prin posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace, realizarea de rapoarte statistice, in scopul prevenirii/depistarii fraudelor etc.

Datele furnizate pentru utilizarea Serviciului sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in cadrul executarii relatiei contractuale dintre utilizatori/abonati si SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL.  nefiind transmise catre terte persoane datele si informatiile colectate.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, clientii SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL.  beneficiaza de dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei; toate aceste drepturi se exercita prin cerere scrisa, datata si semnata, inaintata SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 SRL.   la sediul adresa de mail mentionata la rubrica de contact.

 

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor:

Solicitarea unei programari la un serviciu medical. Utilizatorul va introduce datele sale de contact (email, nume, telefon), pe langa informatiile despre serviciul medical dorit

Solicitarea inscrierii la newsletterul Hipocrat 2000. Utilizatorul va introduce adresa sa de email.

 

Cine are acces la datele tale si cum le stocam - politica de confidentialitate

 

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii.

 

La datele tale au access:

Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de suport tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectarea confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare).

 

Cat timp procesam datele personale?

 

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

 

Drepturile utilizatorilor

 

Utilizatorii acestui website au urmatoarele drepturi:

Dreptul de a nu fi de accord cu acesti termeni si conditii, caz in care sunt obligati sa inceteze utilizarea acestui website.

Dreptul de a fi informat asupra datelor sale detinute de catre acest website

Dreptul de a solicita stergerea sau actualizarea datelor, daca ele sunt eronate. Datele care vor trebui pastrate din cauza legislatiei in vigoare nu vor putea fi sterse.

Dreptul de te opune anumitor prelucrari (comunicare comerciala, newsletter) sau de retragere a consimtamantului pentru anumite prelucrari.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa:  dpo@hipocrat.ro  /  nr. tel. 0727.772.483. sau pot contacta  SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000  la datele de contact afisate.

 

DREPT APLICABIL SI INSTANTA COMPETENTA

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu utilizarea Platformei on-line mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

 

Excluderi

SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

SC CLINICA MEDICALA HIPOCRAT 2000 nu isi asuma respnsabilitati contractuale pentru informatiile disponibile pe site, si desi face tot posibilul pentru respectarea exactitatii informatiilor prezentate, nu isi asuma nici o obligatie in cazul in care informatiile nu sunt corecte.

 

Conditii generale

Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodicTermeni si Conditii.

Ultima actualizare 19 mai 2018