Spitalizare de zi

Spitalizare de zi

Spitalizarea de zi este o formă de internare prin care se asigură asistenţă medicală de specialitate prin efectuarea cadrul aceleiasi zi a unei serii de examinări, investigaţii, acte terapeutice, realizate sub supraveghere medicală. 

In funcție de diagnosticul stabilit de catre medicul specialist, acesta va recomanda o serie de investigatii paraclinice – analize de laborator, radiografii, DEXA, ecografii, precum și alte investigatii specifice precum EKG, spirometrie.

In cele 2 spitale acreditate ANMCS – Hipocrat Fântânica și Hipocrat Rahova – veți beneficia de servicii de cea mai bună calitate, bazându-ne pe aparatura medicală ultraperformantă, pregatirea excepțională a cadrelor medicale si conditii corespunzatoare de igiena si dezinfectie.

Beneficiile spitalizării de zi

  • Serviciile medicale oferite in cadrul spitalizarii de zi se vor efectua in incinta aceluiași spital, evitând astfel deplasarile in alte locatii. 

  • Investigațiile se vor desfășura in aceeasi zi sub indrumarea atenta a personalului angajat.

  • Rezultatele sunt trimise direct medicului facilitand interpretarea acestora, iar prin coroborarea cu datele clinice , se va stabili tratament adecvat.

Persoanele asigurate pot beneficia de internare, in baza următoarelor documente:

  • - bilet de internare de la medicul de familie / bilet de internare de la medicul specialist;

  • - carte de identitate;

  • - card de sănătate;

Spitalizare de zi internare de zi

spitalizare de zi

Serviciile medicale de care puteți beneficia, variază în funcție de specialitatea respectivă si de recomandarile medicului:

DERMATOLOGIE: Investigatii – EKG, Biopsia tegumentului si tesutului subcutanat, Electroterapia leziunilor tegumentare, leziuni multiple/ leziune unica, Excizia leziunilor tegumentare si tesutului subcutanat, si Analize de laborator.

MEDICINĂ INTERNĂ: Investigatii imagistice/radiologice – EKG, Ecografie abdominala, Radiografie pulmonara, Spirometrie, Pulsoximetrie si Analize de laborator.

ORL: Investigatii radiologice - RX incidenta Schuller, RX SAF, Audiograma tonala, Otoscopie, Endoscopie nazala si Analize de laborator.

REUMATOLOGIE: Investigatii radiologice - Radiografii, Osteodensitometrie (DEXA) si Analize de laborator.

RECUPERARE MEDICALA: Investigatii radiologice - Radiografii, Osteodensitometrie (DEXA) si Analize de laborator.